RFQ-2017-099-04 Servicii de turnare a pardoselii din beton industrial si acoperire cu lac

Număr RFQ:   RFQ-2017-099-04

Data emiterii:  30 octombrie 2017

Data limită de prezentare a Ofertelor: Ofertele urmează a fi depuse nu mai târziu de 22 noiembrie 2017, ora 17:00 ora locală Chișinău. Ofertele pot fi expediate la adresa de email: [email protected]

Vizita obligatorie la șantier:    20 noiembrie 2017, pe adresa str. Studenților 9/11, Chișinău (confirmarea orei si prezentei se va face prin telefon la 079183283 Elena Birau)

Descriere scurta:         Servicii de turnare a pardoselii din beton industrial si acoperire cu lac pentru Makers Space din cadrul Universității Tehnice din Moldova (UTM) aflat la adresa str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova

Introducere: Proiectul de Competitivitate din Moldova (aici „Proiect” sau „MCP”), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și implementat de către Chemonics International Inc. are scopul de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții.

In cadrul activităților planificate, Proiectul are nevoie să procure bunuri și servicii de turnare a pardoselii cu beton industrial a spațiul „Makers Space” cu un volum pentru 700 m2. „Makers Space” este localizat în incinta Universității Tehnice din Moldova (UTM) și face parte dintr-un edificiu existent, Tekwill, totuși, toate bunurile și lucrările necesare se referă doar la partea clădirii dedicată „Makers Space”.

Ofertanții sunt responsabili pentru a se asigura că ofertele sunt primite de către Chemonics, în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în acest RFQ. Nerespectarea instrucțiunilor descrise în acest RFQ poate duce la descalificare ofertelor.

Oferta de preț: Oferta de preț ca răspuns la prezentul RFQ trebuie să conțină o sumă fixă ce include costurile de livrare și alte costuri. Prețul trebuie fixat în Lei moldovenești, 0 (zero VAT). Oferta trebuie să fie valabilă pentru nu mai puțin de (30) zile calendaristice după termenul limită de prezentare a ofertei.

În plus, ofertanții care răspund la acest RFQ sunt rugați să expedieze următoarele:

  • Scrisoare de intenție (Secțiunea 4);
  • Copia certificatului oficial de înregistrare a companiei sau a licenței de desfășurare a afacerii;
  • Certificate de conformitate a produselor conform standardelor in vigoare ale Republicii Moldova;
  • Copia datelor bancare în Lei Moldovenești;
  • Dovada existenței utilajului pentru turnarea betonului industrial si aplicarea cu lac;
  • Minimum trei (3) referințe (contacte – email, telefon, nume complet) cu privire la activitățile anterioare similare pe teritoriul Republicii Moldova;

Pentru mai multe detalii, accesati va rog linkul de mai jos:

https://drive.google.com/open?id=1dzCx9VnORmivyeYoa1jNEkX-XmCqWSQV

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md