Cerere pentru Depunerea Scrisorii de Intenție - Consultant comunicare pentru asigurarea vizibilității și promovării proiectelor gestionate și implementate de către Centrul PAS

Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate (Centrul PAS) o organizație non-guvernamentală și non-profit  ce implementează proiecte în domeniul sănătății, intenționează să contacteze un Consultant Individual pentru asigurea vizibilității și promovării proiectelor gestionate și implementate de către Centrul PAS.

 Centrul PAS invită Individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Individualii sunt invitați să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) lor actualizat ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate.

 Criteriile de selecție cât și informații suplimentară referitoare la serviciile solicitate sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi atașați la acest link.

 Individualul va fi selectat în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (iunie 2014).

 CV-ul va fi trimis prin fax, poștă sau aduse direct până la termenul limită 17 noiembrie 2017 ora 18 00 la adresa:

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate,

Municipiul Chișinău, str. V. Alecsandri 99/1, MD-2012,

Fax: /+373/ 22  22-63-87

E-mail: [email protected]

 CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea şi experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.

Informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteți adresa:

Elena Cioina – Coordonator media, Centrul PAS
Tel: /+373/ 22 23-42-22
E-mail: [email protected]

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md