Cerere de oferte pentru achiziționarea/elaborarea și imprimarea materialelor de vizibilitate pentru Misiunea de Observare a Referendumului Local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău din 19 noiembrie 2017

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Nr. ref. 25 din 16.10.2017

Misiunea Asociaţiei Promo-LEX este de a contribui la dezvoltarea democraţiei în Republica Moldova, inclusiv în regiunea Transnistreană, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice şi consolidarea Societăţii Civile. Asociația Promo-LEX este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică și nonprofit. Asociația Promo-LEX își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova și a fost înregistrată la Ministerul Justiției al Republicii Moldova la 19 iulie 2002.

Asociația Promo-LEX desfășoară în perioada 26 iulie 2016 – 25 iulie 2019 Programul “Democrație, Transparență și Responsabilitate”. Programul este susținut financiar de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Contract de Grant AID-117-A-16-00002. În cadrul programului, Asociația Promo-LEX va desfășura de asemenea şi Misiunea de observare a Referendumului Local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău, din data de 19 noiembrie 2017.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea unei sau mai multor oferte comerciale pentru elaborarea materialelor de vizibilitate necesare Misiunii de Observare a Referendumului Local.

Lista produselor solicitate o găsiți mai jos, iar specificațiile tehnice ale acestora pot fi vizualizate în tabelul Excel anexat. Ofertele urmează a fi prezentate conform modelului din tabelul anexat, atât în format electronic, cât și varianta scanată (cu ștampilă și semnătură).

 1. Funie cu logo pentru ecuson (a se vedea modelul anexat);
 2. Ecuson cu logo Promo-LEX/Observator național (a se vedea modelul anexat);
 3. Pix cu logo;
 4. Mapă din plastic clip board;
 5. Breloc cu led;
 6. Brățară (a se vedea modelul anexat);
 7. Hanorac;
 8. Jachetă;
 9. Torbă (a se vedea modelul anexat).

* Companiile pot depune oferta pentru unul, câteva sau toate produsele separat sau pentru toate produsele solicitate. Asociația Promo-LEX își rezervă dreptul de a selecta un prestator sau mai mulți prestatori în funcție de calitatea și prețul produselor propuse.

Dosarul de aplicare trebuie să conţină următoarele documente și informaţii:

 • Certificatul de înregistrare a companiei/Licența;
 • Oferta comercială care va include:  lista de preţuri pentru fiecare tip de material de vizibilitate indicat mai sus. Oferta comercială trebuie să indice prețurile atât cu TVA, cât și la cota TVA 0 (condiție obligatorie);
 • Fotografii sau mostre a unor materiale de vizibilitate similare realizate anterior;
 • Minim 2 referințe la beneficiari anteriori (cu date de contact incluse).

Dosarul de aplicare mai trebuie să conțină:

 • Datele de contact ale ofertantului;
 • Numele persoanei de contact;
 • Date bancare;
 • Semnătura persoanei autorizate;
 • Ștampila umedă a ofertantului.

Criterii de selecție a ofertantului:

 • Experienţa ofertantului (companiei candidate): prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe;
 • Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate;
 • Termenul minim de executare a comenzii (zile calendaristice).

Termenul limită de prezentare a ofertelor: 18 octombrie 2017, ora locală 12:00. Dosarul de aplicare trebuie completat în limba Română şi expediat prin email la adresa [email protected] cu mențiunea “Ofertă comercială pentru achiziționarea/elaborarea și imprimarea materialelor de vizibilitate pentru Misiunea de Observare a Referendumului Local”.

Termenul de executare a lucrărilor: Ofertantul va indica în mod obligatoriu în tabelul Excel termenul minim în care poate executa lucrările (Atenţie – termenul limită de predare a  materialelor este 31 octombrie, 2017).

Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informaţii suplimentare, contactați: Mariana Novac, Asistent de Program, Asociația Promo-LEX,  e-mail: [email protected], mob. +373 69339700.

Organizații vizate: Asociația Promo-LEX |

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.