Cerere de ofertă de preț. Echipamente TI pentru instanțele de judecată din Republica Moldova

CERERE DE OFERTĂ DE PREȚ

Echipamente TI pentru instanțele de judecată din Republica Moldova

Compania Millennium DPI Partners, LLC este o companie internațională de consultanță cu sediul în SUA care implementează Programul pentru Justiție Transparentă, finanțat de USAID, în Republica Moldova. Scopul principal al programului constă în promovarea unei justiții transparente, eficiente și accesibile pentru toți membrii societății prin consolidarea instituțională și implementarea soluțiilor și tehnologiilor informaționale avansate.

Reprezentanța Companiei Millennium DPI Partners în Moldova invită companiile specializate din Republica Moldova să participe la tenderul de procurare a echipamentelor TI pentru instanțele de judecată din Republica Moldova în baza următoarelor cerințe:

  • Companie înregistrată în Republica Moldova
  • Companie specializată în vânzarea și distribuirea computerelor și a echipamentului TI
  • Stocuri disponibile
  • Minim 3 ani de experiență de succes pe piață din Republica Moldova

Companiile interesate vor solicita Cererea de ofertă completă (condițiile tehnice, de cantitate și de livrare, instrucțiunile complete pentru întocmirea ofertelor privind echipamentul care urmează să fie achiziționat) expediind solicitarea la următoarea adresă electronică: [email protected].

Exemplarul original și o copie a Ofertei de preț și a specificațiilor tehnice urmează să fie depuse în plicuri separate sigilate la următoarea adresă:

În atenția: Dlui Mihai Grosu

USAID || Open Justice Project

Str. Armeneasca nr. 27, et. 2,

Chișinău, MD 

Ofertele, în plicuri sigilate, urmează să fie depuse nu mai târziu de 16 octombrie 2017, 17:00, ora Republicii Moldova. Ofertele peste termenul limită sau cele incomplete nu vor fi acceptate.

Întrebările și / sau solicitările de clarificare referitoare la prezenta cerere trebuie să fie formulate în scris și expediate prin email, nu mai târziu de 13 octombrie 2017, 17:00, ora Republicii Moldova, la adresa [email protected].

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md