Cerere de oferte de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de editare și imprimare

Asociația Pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă (AGER) solicită Oferte de Prețuri pentru achiziționarea serviciilor de editare și tipar. În rezultatul evaluării ofertelor, Asociaţia va selecta compania/companiile care vor presta astfel de servicii pe parcursul anului 2017-2018.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru elaborarea materialelor de vizibilitate, editare și tipar, precum urmează.

Companiile interesate pot prezenta oferte de preț pentru fiecare poziție în parte sau pentru toate, în cazul în care prestează toate tipurile de servicii. Asociația își rezervă dreptul de a selecta una sau mai multe companii pentru fiecare poziție în parte sau pentru toate împreună.

OFERTA TREBUIE SĂ INCLUDĂ PREȚUL CU TVA!

Dosarul de aplicare trebuie să conţină următoarele documente și informaţii:

  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Oferta comercială, care va include preţurile pentru serviciile solicitate mai sus, în MDL;
  • După caz, oferta tehnică, care va descrie modul în care se propune a fi realizate unele materiale informative sau de vizibilitate;
  • Minim 3 referințe de la beneficiari anteriori (cu date de contact incluse), fie câteva mostre de produse similare elaborate și tipărite recent.

Dosarul de aplicare mai trebuie să includă:

  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Semnătura persoanei autorizate;
  • Ștampila umedă a companiei.

Oferta trebuie completată în limba română şi expediată prin e-mail la adresa [email protected] cu mențiunea “Ofertă de prețuri pentru servicii de editare și imprimare a materialelor informative”.

Data limită de depunere a ofertelor este 16 octombrie 2017, ora locală 12.00.

Pentru mai multe detalii, accesati http://ager.md/ro/pagini/cerere-de-oferte-de-pre%C8%9Buri-pentru-achizi%C8%9Bionarea-serviciilor-de-editare-%C8%99i-imprimare 

Pentru informații suplimentare, contactați: Maria Covalciuc, Coordonator de Proiect, tel. +373 69 68 14 97, [email protected].

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md