Fundația Est-Europeană lansează un apel pentru contractarea unui expert/ grup de experți/ companii pentru crearea Portalului de e-learning pentru instruirea ONG-urilor

Context
Fundația Est Europeană implementează Proiectul „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului”  în perioada anilor 2017- 2019 cu susținerea financiară a Uniunii Europene.
Astfel, partenerii având la bază experiența comună în perioada anilor 2012-2015 în cadrul proiectului "Construirea de poduri între OSC în Moldova, Ucraina și Rusia pentru prevenirea conflictelor" susținut de UE și asumarea angajamentelor unui parteneriat stabil orientat spre realizarea scopurilor  comune vor continua logica proiectului implementat anterior și în anii 2017-2019, cu o succesiune de activități menite să contribuie la consolidarea măsurilor de încredere între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru.
Proiectul include cercetări, activități de instruire, vizite de studiu și susținerea inițiativelor de dezvoltare comunitară. De asemenea, acesta include crearea unei platforme de e-learning pentru comunitatea ONG-urilor de pe ambele maluri ale Nistrului cu integrarea instrumentelor de e-învățare și dezvoltarea de module de instruire destinate dezvoltării organizațiilor neguvernamentale.

Obiectivul
În vederea  creării unui spațiu de instruire online, care să cuprindă componenta de instruire necesară dezvoltării ONG-urilor, contractantul/contractanții va/vor crea un portal de e-learning bazat pe o platformă cu utilizare largă și va asigura executarea tehnică a 7 module de training online pentru ONG-uri în limbile română și rusă, în baza conținutul pus la dispoziție de beneficiar.
Dezvoltatorul este responsabil de oferirea asistenței necesare utilizatorilor portalului pe întreaga perioada a proiectului.
Responsabilități
Elaborarea portalului de e-learning și executarea tehnică a 7 module de instruire în limbile română și rusă.

Depunerea dosarului:
Vă rugăm să prezentați  dosarul cu oferta tehnico-financiară la sediul Fundației Est - Europeană până pe data de 15 octombrie 2017, ora 17:00. Documentele pot fi depuse la următoarea adresă: 31 august 1989, nr. 98, etajul 3, MD-2012, Chişinău, Moldova sau expediate la următorul e-mail: [email protected] cu mențiunea “Portal e-learning și module educaționale” în linia de subiect. 

Important! Proiectul este inclus în Anexa nr.1 a Hotărârii de Guvern 246 din 8.04.2010 privind aplicarea cotei 0 TVA la livrările de mărfuri și servicii destinate proiectelor de asistență tehnică. Vă rugăm să emiteți propunerea financiară cu aplicarea TVA la cota 0. Documentele de suport vor fi puse la dispoziția furnizorului selectat înainte de efectuarea tranzacției.
Pentru întrebări de clarificare puteți folosi adresa de email [email protected] cu mențiunea ”Întrebare platformă de eLearning”. Doar companiile/experții selectați vor fi contactați.
Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Termenii de referință îi puteți accesa aici:

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1208&l=ro

 
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md