Cerere ofertă de transport internațional mărfuri

Reprezentanța in Republica Moldova a Fundației Elvețiene HEKS-EPER implementează proiectul “Îmbunătățirea producerii și acces la piață pentru producătorii de struguri din Moldova”. În acest context, HEKS Moldova solicită oferte pentru identificarea unei companii care să asigure servicii de logistică și transport international marfuri (struguri de masă) pentru traseul Chisinau- Varșovia, Polonia (piața Bronisze) pentru 5-6 noiembrie 2017.

Cerinţe:

–     Asigurarea transportării unui lot de 2 tone de struguri de masă;

–     Asigurarea unui mijloc de transport în condiţii tehnice bune, cu sistem de atmosferă controlată, care să asigure menținerea calității produselor;

–     Asigurarea operațiunilor de logistică și devamare;

–     Asigurarea livrării mărfurilor se va face conform condiției de livrare de DDP;

Oferta trebuie să includă:

–     Costul per km şi costul total al serviciilor.

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 10 octombrie 2017.

Oferta se va expedia prin poşta electronică: [email protected] sau se va depune personal la sediul HEKS Moldova: str. Bănulescu Bodonii 57/1, of 307, Chișinău.

În cazul când oferta Dvs. va prezenta cel mai avantajos preţ şi calitate a serviciilor noi garantăm plata pentru serviciile solicitate prin transfer.

Pentru informaţii suplimentare rugăm să ne contactaţi la tel: 068040202 Lilian

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md