Cum să obții bani pentru conținut multimedia de calitate? Aflăm de la fotojurnalistul Arturas Morozovas



În prima zi a Forumului mass-media din Republica Moldova, ediţia 2018, care se va desfăşura la 29-30 noiembrie 2018, vor avea loc trei master-class-uri și două ateliere ale unor cunoscuți jurnaliști și experți media din străinătate. Un master-class la tema „Cum obținem bani pentru conținut multimedia profesionist și calitativ?” va fi ținut de Artūras Morozovas, fotojurnalist lituanian specializat pe subiecte sociale, care activează mai mult în zonele de conflict sau post-conflict. Arturas este co-fondatorul platformei online Nanook.lt, gestionată de o echipă de entuziaști care produc și difuzează documentare multimedia și alte proiecte creative. Pe pagina lor puteți găsi istorii impresionante despre războiul din Ucraina, despre femeile din casa de corecții din Lituania, despre nomazii din apele malaeziene sau despre lupta pentru apă în Palestina.

În cadrul Forumului mass-media 2018 de la Chișinău, Arturas Morozovas va vorbi despre experiența sa de crowdfunding (colectare de fonduri) pentru conținutul multimedia.

Nu uitați: Forumul mass-media 2018 va avea loc la 29 și 30 noiembrie 2018 în mun. Chişinău. Înregistrarea participanților are loc până la data de 19 noiembrie inclusiv, pe pagina electronică https://mediaforum.md/event/2018

Forumul mass-media 2018 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL). Desfăşurarea Forumului mass-media 2018 este finanţată de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova şi co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania) DW Akademie (Germania) şi UN Women Moldova.

 

Pentru informaţii suplimentare:

tel.: (022) 210602 (persoană de contact – Diana Lungu, coordonatoare comunicare)

www.mediaforum.md