AO ALECT a desfasurat trainingul "Managementul Emotiilor" la Centrul Socio- Cultural Milestii Mici



Training „Managementul Emoțiilor”

Asociaţia Locală de Educaţie pentru Copii şi Tineret – ALECT a organizat training-ul „Managementul Emoțiilor” în cadrul proiectului „Promovarea programului Erasmus+: Youth in Action” care este implementat de către Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM”, în perioada 19 – 21 octombrie 2018.

Training-ul fost desfășurat în sala de ședințe din cadrul Centrului Socio – Cultural Mileștii Mici, moderat de către formatorii – Mariana KIRIAKOV – Biblioteca Nationala a Republicii Moldova și Victoria CAPTARI- AO ALECT. Participantii in actiuneEmotii prin desen

Evenimentul a fot organizat cu binecuvântarea preotului paroh Manole Brihuneț - președinte AO ALECT, și susținerea acordată de către partenerii: Biserica „Sfântul ierarh Nicolae” Mileștii Mici, Gospodăria Țărănească „Gavrilan Mihail” care a oferit cazare gratuită membrilor susținători ai proiectului, cazarecurtea de le pensiune SRL „Tatiana Gavrilan” care ne-a deservit prânzul și cina, transport tur - retur oferit de către S.C. „ExpresDorAuto” S.R.L. și Liceul Teoretic „Mihail Bârcă” care au contribuit cu scaune în împrumut, motiv pentru care le mulțumim și ne exprimăm recunoștința.Binecuvantarea preotului paroh Manole Brihunet

Participanții training-ului „Managementul Emoțiilor” au fost 12 tineri din municipiul Chișinău, tineri cu spirit de echipă, doritori pentru propria dezvoltare și în căutarea echilibrului emoțional care să le ofere o viață prosperă în orice domeniu al vieții. În cadrul celor 8 sesiuni s-au desfășurat activități și aplicat tehnici de dezvoltare a abilităților de gestionare a emoțiilor într-un mod eficient în orice sferă a vieții.

În acest sens impresiile participanților au fost: Tinerii motivati de dezvoltare

„…Minunat! Perfect! De mult timp nu am mai simțit un confort social atât de intens. M-am găsit și regăsit, m-am căutat și m-am adunat”. „…Am luat de la training un bagaj enorm de emoții pozitive, experiențe, dorințe de schimbare, gânduri și reflecții. Mă simt sincer recunoscătoare formatorilor, pentru că au atins anume acele coarde ale sufletului, pe care eu le cam neglijasem”. „…Mulțumesc pentru nivelul înalt de profesionalism al formatorilor care m-au ghidat și ne-au creat o atmosferă de familie chiar din prima sesiune a training-ului”. „…Formatorii mi-au plăcut mult, au rezonat cu toata atmosfera, au creat un spațiu tare confortabil, i-am simțit pe aceeași undă cu mine”. „…Mi s-a părut că am venit la un simplu training, însă s-a ajuns să-mi întorc sufletul pe dos și să-mi scot gândurile și emoțiile care nu m-am gândit că le pot avea. Metodele aplicate de către formatori, oamenii care m-au înconjurat au fost formidabile”.

Victoria Captari, 

Director executiv, AO ALECT

Articol adaugat de: Captari