Promo

Știri și Comunicate ONG din Moldova

Vino la Civic Fest 2017 și contribuie la dezvoltarea societății civile din Republica Moldova!

FINAL 1

Cel mai important festival al cetățenilor are nevoie de tine! Dacă îți pasă de țara în care trăiești și vrei să fie mai bine acasă, vino la Civic Fest 2017 și contribuie la dezvoltarea societății civile din Republica Moldova!

Reprezentanții ONG-urilor care doresc să-și prezinte proiectul, istoria de succes, atelierul de creație, acțiunea civică, flash mob-ul sau expoziția realizărilor în cadrul CIVIC FEST 2017, sunt rugați să se înregistreze, completând acest FORMULAR DE PARTICIPARE, până pe data de 18 septembrie curent. Participarea este gratuită.

Voluntarii care doresc să contribuie la buna organizare a celui mai important festival al cetățenilor și să-și dezvolte creativitatea, descopere propriul potenţial şi alte competenţe utile pentru viitorul său, sunt rugaţi să completeze acest FORMULAR DE VOLUNTARIAT, până pe data de 15 septembrie curent.

Festivalul va cuprinde un program vast, divers şi captivant, cu traininguri şi sesiuni, târguri şi ateliere, flash-mob-uri şi prestaţii artistice. 

#PARTICIPARE CIVICĂ

- 29 septembrie 2017, 09.00-18.00, Centrul Summit Events, Chișinău, strada Tighina 49/3.

Cetățeni activi, comunități prospere – îmi pasă, mă implic, acționez / Încurajarea și atragerea tuturor actorilor societății civile și cetățenilor de rând să susțină dezvoltarea comunităților prin generarea de noi idei, inițiative și proiecte de succes, promovarea unei poziții civice active, bazate pe responsabilitate, angajament și implicarea efectivă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale.

Pe 29 septembrie va avea loc deschiderea oficială CIVIC FEST 2017, se vor desfășura panelurile de prezentare a proiectelor, training-uri și sesiuni de networking, care vor cuprinde mai multe tematici: dezvoltare comunitară și integrare socială, participarea femeilor și tinerilor în procesele decizionale, protecția mediului și securitatea alimentară, promovarea unui proces electoral transparent și democrat.

#EXCELENȚĂ CIVICĂ

- 30 septembrie 2017, 10.00-19.00, Centrul Shopping Malldova

Modele civice inspiraționale demne de urmat – înspirăm, împărtășim, dezvoltăm / Susținerea și promovarea ONG-urilor de succes, proiectelor inovatoare și bunelor practici care pot servi drept sursă de inspirație și motivare pentru alți membri ai comunității în dezvoltarea inițiativelor participative și multiplicarea excelenței civice.

Pe 30 septembrie se va organiza Târg-ul ONG-urilor, care va aduce la cunoștința vizitatorilor proiectele care s-au bucurat de succes la nivel local și național, precum și experiența antreprenorilor sociali. Se vor desfășura sesiuni de networking, practici și inițiative civice, expoziții și prestații artistice, jocuri și concursuri.

CIVIC FEST 2017 este organizat și implementat de către Asociația Obștească „Synergetica Eur/Est” cu suportul oferit de către Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei și  Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Partener Principal: Centrul Shopping Malldova.

Parteneri: Asociația „EcoContact”, Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic, Alianța ONG-urilor Active în Domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei, Centrul Media pentru Tineri, Centrul de Resurse Juridice din Moldova, YouthBank Moldova, Asociația „Oberliht”, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico”, Concordia Moldova, Centrul de Asistență a Consumatorului și Serviciu Pentru Pace.

Partener media general: TVR Moldova.

Parteneri media: Ziarul de Gardă, Ziarul Timpul, Ziarul Național, Portalul UNIMEDIA, AGORA, EA.md, AllMoldova, #Diez.md, Civic.md, Stiripozitive.eu, Moldova9, Zugo.md, ONG.md, SP Bălți. 

Pentru informații suplimentare:

Natalia Dabija

Coordonatoare proiecte

Asociația Obștească „SynergEtica Eur/Est”

str.Bucureşti 68, Chişinău, MD-2012

Tel: (+373 22) 24 02 74

E-mail: [email protected]

Web: www.civicfest.md

Facebook: Civic Fest Moldova

 

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google