Valori şi atitudini în cadrul cursului în Formarea de Formatori



    IMG 4509    În data de 16 august 2016, Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” a dat start celei de-a doua săptămîni de instruiri în cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret”, desfăşurat cu suportul financiar al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. Atelierul de lucru urmează a fi desfăşurat în perioada 16 – 22 august, la Vadul lui Vodă, şi va fi axat pe modulele design-ul programului educaţional; cooperarea de succes în echipă de formatori; comunicarea eficientă cu alţii.

      Printre obiectivele acestei instruiri se regăsesc următoarele: crearea unui climat constructiv pentru dezvoltarea individuală şi de grup a participanţilor, dezvoltarea abilităţii de a transpune cunoştinţele sau valorile, folosind metode sau abordări adecvare şi eficiente şi sensibilitatea la diversitate. În cadrul cursului de instruire, cei 20 de participanţi, reprezentanţi ai Centrelor de Resurse pentru Tineri, vor beneficia de ocazia de a elabora în grupuri a cîte 3 persoane, design-ul unei sesiuni de training, care va fi ulterior livrată în timpul săptămînii de către participanţi. “Unicitatea modulelor date rezidă în totalitatea oportunităţilor de dezvoltare de care vom beneficia. În pragul training-ului, sunt entuziasmată şi extrem de curioasă. Consider că rezultatele obţinute de noi la finalul acestor trei module, vor avea un impact enorm asupra viitoarelor programe de lucru cu tinerii, care le vom implementa în organizaţiile noastre.”, a menţionat Aliona Berdilo.

        Proiectul „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret” este organizat de către Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

        Pentru detalii puteţi contacta coordonatorul de proiect: Bezărău Ana, tel. 068093861, sau e-mail: anisoarabezarau@gmail.com