Vino la CIVIC FEST 2016! Descoperă cele mai tari activități care au loc în cadrul festivalului cetățenilor activi!



1

Îți pasă de ceea ce se întamplă în jurul tău? Simți ca ține și de responsabilitatea ta să te implici? Atunci acționează! Vino pe 6 și 7 august la Furceni, în Parcul Național Orhei, în perimetrul GUSTARULUI și participă la cea de-a patra ediție anuală a Festivalului ”CIVIC FEST – Moldova pentru cetateni”.

Pregatește-te pentru două zile intense, pline de ateliere creative, masterclass-uri, momente artistice și jocuri interactive de unde vei invața, de la cei mai buni specialiști din ONG-urile din țară și din străinătate, cum să te implici cu succes în proiectele care chiar fac o diferență spre mai bine în societatea moldovenească.

Descoperi cele mai bune oportunități europene, de continuare a studiilor, cum să obții un certificat Youthpass, dar și cum să iți dezvolți organizația într-un mod proactiv, de la specialiștii Consiliului Național al Tineretului din Moldova. Înveți cele mai bune practici de storytelling de la cei mai buni specialiști, din cadrul Keystone Moldova. Cunoști proiectele de succes realizate de Misiunea Socială Diaconia și comunici cu colegii lor din Italia. Experții Asociației ”Altruism” te invață să iți identifici și să iți dezvolți propriul stil de comunicare. Și, bineînțeles, intri în contact cu cei mai buni profesionaliști din sectorul civic din Moldova, afli practicile de succes ale celor mai importante ONG-uri si te familiarizezi cu cele mai relevante proiecte civice aflate în curs de implementare, la Târgul ONG-urilor.

3

Ca și în edițiile anterioare, CIVIC FEST ne-a pregătit și o suită de reprezentații artistice autentice. În acest an ne delectăm cu trupa de teatru M.A.D.E. care montează pe scena festivalului spectacolul ”Sah/Mat”, asistăm la un performance de excepție, realizat de Falun Dafa și inspirat din cultura chineză și mergem la concertele susținute de Animo și ansamblul Crescendo.

În premieră, pe 6-7 august 2016, CIVIC FEST se va desfășura în parteneriat cu Festivalul de muzică GUSTAR, la Furceni, Parcul Național Orhei, organizat de către „Sens Music” și „ECHINOX”. În cadrul evenimentului cu genericul „Zilele Societății Civile” vor fi organizate ateliere de discuții, sesiuni de networking, concerte, prezentări de organizații, interacțiuni cu cetățenii.

2

CIVIC FEST 2016 este organizat și implementat de către Asociația Obștească „Synergetica Eur/Est” cu suportul oferit de către Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei și  Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA, în parteneriat cu Festivalul Internațional de muzică GUSTAR, YouthBank Moldova, Garda de Reciclare, Centrul ”ARTICO”, Keystone Moldova, Compania Apă Bună și ODA Company.

Pentru detalii suplimentare vedeți agenda CIVIC FEST 2016.