Fii schibarea pe care ți-o doresti. Devino voluntar în cadrul Civic Fest 2016!



types banner default2

Cel mai important festival al cetățenilor are nevoie de tine! Dacă ești un tânăr activ, îți pasă de țara în care trăiești și vrei ca acasă să fie mai bine, te poți alătura echipei Civic Fest.

Ca să devii devii voluntar la Civic Fest 2016

E suficient să confirmi organizatorilor evenimentului până pe 22 iulie curent intenția ta de a face parte din echipa de voluntari ai Civic Fest, implicați în activitățile de coordonare și co-organizare din timpul evenimentului.

Civic Fest 2016 va avea loc pe 6-7 august, la Furceni, Parcul Național Orhei, orele 11.00 - 16.00, iar pe 23 septembrie, la Muzeul Național de Artă, Chișinău, str. 31 August 1989, 115, orele 09.00-18.00.

În premieră, pe 6 și 7 august curent, CIVIC FEST se va desfășura în parteneriat cu Festivalul Internațional de muzică GUSTAR, la Furceni, Parcul Național Orhei, într-un format special, care va reuni sub genericul ”Zilele Societății Civile” oameni frumoși, proiecte de succes și parteneri generoși și va delecta participanții prin concerte şi expoziţii de artă, ateliere de creaţie şi expoziţii handmade, acțiuni civice și Târg-ul ONG-urilor, astfel încât să se simtă bine nu doar mintea, ci și sufletul.

2

Cunoaște oameni inediți, cele mai de succes proiecte din țară și de peste hotare și demonstrează tuturor că doar prin implicare poți acumula experiență și poți schimba în bine lucrurile care te înconjoară. Implicarea voluntarilor va consta în ajutorul oferit organizatorilor înainte și în timpul evenimentului (6-7 august și 23 septembrie 2016).

Ce câștigi când te implici?

Îți spun voluntarii de la edițiile anterioare ale festivalului:

# îți exersezi abilitățile de lider și, pe lângă faptul că vei cunoaște și înțelege mai bine conceptele de societate civilă, activism civic, antreprenoriat social, politici gender ș.a., vei putea să le încerci pe toate pe propria ta piele;

# îți dezvolți aptitudini noi și experiență valoroasă în ochii angajatorilor, pe lângă studiile pe care le-ai obținut deja;

# îți construiești propria rețea de oameni de contact. Networking-ul îți este garantat, iar munca în echipă va fi o șansă minunată să îți faci prieteni noi, să împărtășești idei și viziuni;

# obții mai multă experiență, mai multă încredere în forțele proprii, antrenezi gândirea critică și înveți să generezi idei originale „out of the box” și, bineînțeles, altele.

Toate acestea vor fi „pecetluite” prin certificate de Cetățean Activ care dovedesc efortul tău, implicarea și aportul la buna organizare a celui mai important festival al cetățenilor din Moldova, certificări extrem de utile în parcursul tău profesional de mai departe.

Voluntari

Voluntarii vor fi selectați după următoarele criterii:

# să fie tineri și activi (vârsta 18+);

# să fie sârguincioși și creativi;

# să dispună de timp, entuziasm şi dorinţă de a participa în cadrul organizării Civic Fest;

# să fie puctuali, sociabili şi să posede abilităţi de lucru în echipă;

# să posede experiență de voluntariat la evenimente similare;

# să aibă posibilitatea de a rămâne peste noapte pe 5-6 august 2016;

# experiență și abilități creative în domeniul foto/video, blogging și social media va consitui un avantaj.

Data limită când poți să te înregistrezi este 22 iulie 2016, ora 17.00

Trimite CV-ul și un scurt mesaj de motivare organizatorilor evenimentului la office@civicfest.md cu titlul „Voluntar Civic Fest 2016”.

voluntari3

Civic Fest 2016 – Moldova pentru Cetățeni, Moldova pentru Tine!

Civic Fest Moldova este o platformă socială a implicării publice, a comportamentului civic voluntar și responsabil, dar și o scenă care reunește cele mai active și de succes ONG-uri, atât din Republica Moldova, cât și din Europa, prin dezbateri, activități artistice, culturale și sociale. Acest eveniment își propune să promoveze cele mai reușite proiecte, acțiuni sociale, dar și realizările din arta vizuală modernă: teatru, film și pictură de pe ambele maluri ale Nistrului.

Pentru a afla mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului vă invităm să urmăriți pagina Facebook și programul Civic Fest 2016.