Dezvoltarea abilităţilor de comunicare și soluționarea situațiilor de conflict în rândurile adolescenților din comuna Tuzara și satul Sadova




image 4940d6f855c16a9fbe8dd1ada929d0b5454e6e5ab38d2c4c1d360ba6d7820630 VContinuăm să instruim adolescenții în domeniul drepturilor omului și a libertăților democratice. Astfel, s-a desfășurat cel de al doilea workshop pentru adolescenții din comuna Tuzara și Sadova. Cea de a doua întâlnire a avut loc în satul Sadova și a avut tema: ”Dezvoltarea abilităţilor de comunicare și soluționarea situațiilor de conflict în rândurile adolescenților”.

Activitatea face parte din planul aprobat de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în cadrul programului de granturi mici pentru democrație. Proiectul este implementat de către Asociația Obștească ”Caritas” din comuna Tuzara.

Adolescenții au avut parte de activități interactive și energizante, au avut acces la informație nouă care le va fi utilă pentru activitatea în instituția din care fac parte. Ținem să menționăm că grupul țintă a fost același ca și la primul workshop cu scopul de a forma un grup de lideri care să disemineze informația amplă semenilor.

Trainerul Ecaterina GAMURAR a furnizat materialele necesare adolescenților care vin să completeze informația recepționată la prima întâlnire. Specificăm faptul că adolescenții instruiți vor fi implicați activ și în alte activități relevante pentru promovarea drepturilor omului și libertăților democratice.

Lilia LEVCO

Coordonator de proiect