Un site pentru promovarea implicării tinerilor în viața comunității



Fundația COTE (Iași, Romania) și Centrul de Servicii Sociale pentru Copil și Familie (Chișinau, R. Moldova) anunță lansarea website-ului www.ma-implic.ro

Site-ul www.ma-implic.ro promovează rolul șiimportanțasusțineriiimplicăriitinerilor înviațacomunității. În secțiunea Despre noi, aflați informații despre proiect și despre organizatiile care îl implementează. În pagina Noutăți găsiți știri și articole din România și din Republica Moldova.

Pagina Promoveazaimplicarea oferă specialiștilor din organizații și instituții de educație și incluziune social din România și din Republica Moldova, posibilitatea să își prezinte activitatea, să își cunoscute proiectele. Nu e nevoie de înregistrare sau logare, doar de completarea unui formular simplu.

Tinerii cu idei și inițiativă, interesați de voluntariat și participare civica au la dispoziție un Forumdediscuții în care să-și prezinte ideile, fac schimb de opinii și informații, să dezbată pe teme de interes comun, să socializeze.

Vă invităm vizitati site-ul, să preluati badge-ul de promovare a implicării tinerilor, să încurajați tinerii cu care lucrați să se înscrie și să participe activ la Forumul de discuții.

Site-ul este creat în cadrul proiectului Îmi pasă, mă implic! – Cooperare transfrontalieră pentru incluziunea socială a tinerilor vulnerabili, derulat de Fundația COTE și CSSCF Republica Moldova. Cod proiect: MIS ETC 2011.

Proiectul, derulat în perioada 21 dec 2013 – 20 feb 2015, este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România – Ucraina - Republica Moldova 2007-2013Îmi pasă, mă implic! vizeaza creșterea capacității tinerilor vulnerabili din zona transfrontalieră România - Moldova de a se implica activ în viața comunității.

Pentru alte informații: persoana de contact Viorica Matas – Coordonator proiect.: tel 022/248393, ngo.ssccf@gmail.com 

GRANIȚE COMUNE. SOLUȚII COMUNE.

www.ro-ua-md.net

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.