Invitatie la conferinta de presa de totalizare a proiectului „Monitorizarea drepturilor persoanelor cu dizabilități în Moldova”



Chişinău, 9 iunie 2014

Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova are deosebita plăcere să vă invite la conferința de presă de încheiere a proiectului ”Monitorizarea drepturilor persoanelor cu dizabilități în Moldova”, implimentat de către Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova în parteneriat cu ”Centrul pentru Orietarea Societății- COD” (Center for Society Orientation- COD).

În cadrul conferinței, echipa de implementare va prezenta rezultatele proiectului și va face publice cele 4 rapoarte întocmite: Raport holistic: Monitorizarea drepturilor persoanelor cu dizabilități în Republica Moldova, Monitorizarea mass-mediei și atitudinii societății cu privire la persoanele cu dizabilități, Monitorizarea legislației, politicilor și programelor: respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități în Republica Moldova; Analiza experienței individuale ale persoanelor cu dizabilități în Republica Moldova.

Conferinţa va avea loc miercuri, 11 iunie 2014, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

Proiectul este finanţat de către Comisia Europeană în cadrul programului European Instrument for Democracy and Human Rights (EIDHR).

Cu cele mai înalte consideraţiuni,

Igor MERIACRE,

Coordonator de proiect

Pentru mai multe detalii, contactați:

Elena Raţoi

Coordonator Relații cu Publicul

tel/fax: 022 66-13-93                       

gsm: 060610005   

e-mail: elena@motivation-md.org