Stagii

S-au deschis înregistrările pentru programul de Stagiu Profesional în SUA-Professional Fellows!

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

anunță o nouă rundă de selecție în cadrul

Programului de Stagiu Profesional în SUA- Professional Fellows

           

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova http://www.americancouncils.md anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Legislativ în SUA), runda 29 septembrie – 13 noiembrie 2017.

  •  Grupul țintă: angajații din domeniul public de drept (instituții de stat și ONG-uri) cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar și sunt competenți în materia legislației Republicii Moldova.

 

  •  Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.

 

  •  Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https://ais.americancouncils.org/pfp și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL și interviul final în limba engleză.

 

 

 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online:
 13 noiembrie 2017

 

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

Dina Ceri- Coordonator PFP,

Kogălniceanu 81, Chișinău
tel: (022) 22 58 60

e-mail: [email protected]

http://americancouncils.md/lfp  

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md