Stagii

Stagiu remunerat Logistica, Comert International, Transport

În cadrul programului « Sprijin pentru inserția profesională », Antena din Chișinău a Agenției universitare a Francofoniei (AUF) în colaborare cu Link Company lansează un appel pentru 1 stagiu profesional local.

Durata stagiului va fi de 3 luni, între 15 septembrie și 15 decembrie 2017. Acest appel se adresează studenților înscriși, la momentul stagiului, în ultimul an de studii (Licență sau Master) în unul din domeniile următoare : Logistica, Comerț Internațional, Transport.

*Studenții care sunt, la moment, în anul II de Licență, sunt la fel eligibili, deoarece stagiul va începe în luna septembrie 2017.

** Stagiul poate fi efectuat și part-time, în dependență de disponibilitatea candidatului selecționat.

Apelul este deschis pînă în data de 16 iunie 2017.

Candidatul trebuie:

- să fie înscris, la momentul stagiului, în ultimul an de studii (Licență sau Master) în unul din domeniile următoare : Logistica, Comerț Internațional, Transport ;

- sa aibă un bun nivel de franceză și engleză ;

- să posede cunoștințe în Microsof Office și internet;

- să aibă statut de student pe parcursul stagiului.

Candidatul va fi format pe o perioadă de 3 luni și se va familiariza cu operațiunile de aprovizionare ale clienților specializați în domeniul mobilierului și mecanic.

Obiectivul acestui stagiu este de a propune un post de lucru full-time în oficiul întreprinderii la Chișinău la sfârșitul stagiului.

Candidatul se va ocupa de:

 Gestionarea comenzilor clienților francezi (printre care introducerea solicitărilor clienților și furnizorilor în sistemul informatic CRM)

 Gestionarea transporturilor internaționale în legatură cu partenerii logistici

 Gestionarea administrativă și raportarea activităților logistice (statistici, indicatori de calitate etc)

Remunerare:

-o alocație de cel puțin 100 EUR/lună acordată de către AUF și întreprindere

Depunerea candidaturii

Pentru a fi complet și valid, dosarul trebuie să cuprindă următoarele documente (în format PDF) :

- scrisoare de motivare în franceză

- CV în franceză

- copia carnetului de student

Prezentarea întreprinderii:

De 10 ani, Link Company, o societate care oferă servicii și consiliere ajută clienții săi francezi și germani să-și reducă costurile de achiziție :

prin identificarea unor subcontractanți competitivi în Europa Centrală și de Est ;

prin însoțirea pe întreg parcursul ciclului de achiziție și aprovizionare.

Forța întreprinderii este de a oferi o soluție completă care începe de la identificarea furnizorului pînă la livrarea produsului finit.

Dosarul de candidatură trebuie trimis prin e-mail înainte de 16 iunie 2017 la adresa  [email protected]  cu subiectul « Candidatura Link Company ».

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md