Stagii

O nouă rundă de selecție în cadrul Programului de Stagiu Legislativ în SUA (Consiliile Americane din Moldova)

Copy of PFP Logo vertical 0

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

anunță o nouă rundă de selecție în cadrul

Programului de Stagiu Legislativ în SUA

 

Professional Fellows

 

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova (http://www.americancouncils.md/) anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Legislativ în SUA), runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016.

Grupul țintă: angajații din domeniul public de drept (instituții de stat și ONG-uri) cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar și sunt experți în legislația Republicii Moldova.

Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.

Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https://ais.americancouncils.org/cgi-bin/WebObjects/AIR și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL și interviul final în limba engleză.

Instrucțiunile cu privire la completarea dosarului electronic https://ru.scribd.com/doc/73446434/Instructiuni-pentru-completarea-dosarului-online-Programul-Professional-Fellows

Mai multe detalii despre program: http://americancouncils.md/ro/lfp

 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online:
 15 noiembrie 2016

Corneliu Iarincovschi, [email protected]

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

Kogălniceanu 81, Chișinău
tel: (022) 22 58 60

http://americancouncils.md/lfp  

New ACCELS logo

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md