Jurnalismul foto, din prima sursă americană

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Sunteți jurnalist și ați dori să vă îmbunătățiți abilitățile în domeniul fotografiei de presă? Școala de Studii Avansate în Jurnalism, cu sprijinul Ambasadei SUA la Chișinău, vă oferă această șansă în cadrul unui training de două zile, susținut de Isaac Pacheco, redactor-șef al publicației „State Magazine” din SUA. Este o revistă ce găzduiește în paginile sale atât istorii americane, cât și povești de pe toate meridianele, iar una dintre edițiile viitoare ale acesteia va fi dedicată Republicii Moldova, așa cum o va vedea prin obiectivul său Isaac Pacheco - un fotojurnalist cu un parcurs impresionant, pe care vă invităm să îl descoperiți.

Se va discuta despre Comunicarea vizuală și importanța ei în jurnalism; Rolul comunicării interculturale în lumea globalizată; Jurnalismul foto de astăzi - tendințe și provocări; Cum să folosești eficient fotografia pentru Știri, Publicațiile tipărite, Storytelling, Multimedia; Care e specificul unui „feature” multimedia. Totul - cu multe exemple și exerciții practice.

Când: 19-20 iunie 2018

Unde: Școala de Studii Avansate în Jurnalism (str. Tighina 49/4, etaj 3, Chișinău)

Detalii: Limba preferabilă de lucru este Engleza. La necesitate/unele sesiuni, va fi asigurată traducerea din/în română. Participanților din teritoriu le va fi asigurată cazarea.

Doritorii sunt rugați să trimită un CV și un mesaj de motivare (patru-cinci propoziții) la adresa electronică [email protected]. Pentru detalii, ne puteți contacta la (022) 92 94 40 sau 079 90 94 14 – Veronica Marin.  

Suntem convinși că va fi o experiență memorabilă!
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.