Centrul de Drept al Avocaților invită interpreții/traducătorii să participle la seminarul ”Importanța și rolul interpreților/traducătorilor în procedura de azil”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul de Drept al Avocaților (CDA) este o asociație obștească, partener al Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR). În cadrul parteneriatului cu UNHCR acordăm asistență juridică solicitanților de azil, beneficiarilor de protecție internațională, apatrizilor și solicitanților statutului de apatrid.

La data de 31 mai 2018, Centrul de Drept al Avocaților în parteneriat cu UNHCR Moldova organizează un seminar cu privire la ”Importanța și rolul interpreților/traducătorilor în procedura de azil”.

La seminar sunt invitați interpreții de limbi\dialecte care prestează servicii de traducere consecutivă (araba, turca, paştuna, dari, persană (farsi), urdu, uzbeca, armeana, limbajul mimico – gestual, etc.).

Pentru înregistrare în calitate de participant, Vă rugăm să transmiteți la adresa de email: [email protected] următoarele date:

  1. Numele, prenumele
  2. Limbile de traducere
  3. Număr de telefon.
  4. Acceptul de a participa la seminar.

Ulterior, vom expedia agenda seminarului și alte detalii relevante.

Mai multe detalii, persoana de contact, Natalia Poștaru, tel. 022 240-898, sau la adresa de email: [email protected] 

Alte articole de acest autor:
Author: Irina Buzu


Organizații vizate: Centrul de Drept al Avocatilor |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.