Ciclu de seminare de perfecționare pentru profesorii facultăților de drept

Oficiul ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR) organizează un ciclu de seminare de perfecționare pentru profesorii facultăților de drept. Tematica ciclului – teoria și practica apărării drepturilor omului în Republica Moldova.

Obiectivul acestui program este de a consolida cunoștințele privind standardele ONU în diverse aspecte ale drepturilor omului, în scopul promovării acestora în cadrul cursurilor universitare, dar și pentru a spori implicarea persoanelor din mediul academic în activități extra curriculare dedicate drepturilor omului.

În total, vor fi desfășurate trei sesiuni de instruire de o zi, planificate pentru perioada noiembrie – decembrie 2017. Absolvenții ciclului de instruire vor primi certificate  de participare semnate de Oficiul ONU pentru Drepturile Omului din Moldova.

Locul desfășurării sesiunilor – Universitatea de Studii Europene din Moldova, str. Ghenadie Iablocikin 2/1, oficiul 213, mun. Chișinău.

Doritorii de a participa la seminarele de perfecționare sunt rugați să expedieze la adresa electronică [email protected] CV-ul și o scrisoare de motivare în formă liberă, în care va fi descrisă motivația și disponibilitatea la cele trei zile de instruire.
 
Persoana de contact – Eugen Florea, doctor în drept, conferențiar universitar, USEM. Tel: # 078 011 097

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md