Ediția a treia a Școlii de Dezbateri Junior este în așteptarea participanților!

Debate Academy este o organizație de tineret, plină de idei, aspirații și planuri mărețe.

După multe alte evenimente grandioase și pline de succes pe care DA le-a înfăptuit, Debate Academy rămâne cu aceeași forță în procesul de lucru și ne pregătește noi surprize și provocări interesante. Din cauza nenumăratelor solicitări din partea participanților din edițiile I și II, echipa revine cu cea de a treia ediție a proiectului Școala Dezbaterilor! Proiectul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani și are scopul de a instrui și a ajuta picii să se acomodeze și să își formeze un nume în lumea dezbaterilor. În urma acestui proiect, copilul, prietenul, fratele DVS sau oricare altă persoana la care cu adevărat țineți  va reuși să:

1) își învingă frica de a vorbi în public;
2) dobândească încredere în propriile forțe oratorice și intelectuale;
3) să devină proactiv și să conlucreze în echipă;
4) să își dezvolte imaginația și să devină creativ;
5) să însușească regulile jocului de dezbateri;
6) să intre în pielea unui adevărat orator și să practice jocul de debate;
7) să învețe cum să își construiască și să mențină cursiv  un discurs ;
8) să învețe cum să-și argumenteze punctul de vedere;
9) să socializeze și să studieze distractiv.

Copiii vor avea parte de o deschidere captivantă în prima zi a proiectului(11 noiembrie), după care va urma un program de traininguri intensive ce vor dura două zile, de la ora 08:30 până la 18:00. De asemenea, atât participanții de la primele ediții, cât şi cei care încă nu au păşit pe tărâmul dezbaterilor, vor putea să beneficieze şi să se simtă bine la aceste traininguri, întrucât echipa DA a pregătit un program diversificat, în cadrul căruia copiii vor fi divizați în echipe începătoare şi avansate, astfel încât va fi posibilă atât aprofundarea, cât şi formarea unui fundament în debate.

Prețul pentru cele 2 zile de proiect + Bonus Training "Cum să lucrezi eficient în echipă" este de 225 de lei, achitarea efectuându-se pe 10-11 noiembrie.
Aplică aici: 
https://debateacademy.typeform.com/to/fqikRP

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md