Echipa Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova, anunță organizarea unui training în domeniul managementului proiectelor de consultanță

Echipa Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova, anunță organizarea unui nou training în domeniul managementului proiectelor de consultanță, care se va desfășura în perioada 24-27 octombrie.

Cei care doresc să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu, pentru a răspunde cerințelor tot mai ambiţioase ale clienților și a realiza proiecte complexe şi sofisticate,  sunt invitați să se înscrie la curs.

Într-un mod interactiv, cu exerciții practice și exemple reale, participanții vor fi ghidați în baza unui proiect de consultanță, începând cu etapa de iniţiere și până la finalizare.

Modulul cursului va include 35 de ore de formare în managementul proiectelor, necesare pentru certificarea ulterioară în PMP în cadrul PMI Institute, participanţii beneficiind de câte o copie a publicaţiilor “Guide to Project Management Body of Knowledge" (PMBOK, ediţia a 5-a)  şi “A Project Manager's Book of Forms: A Companion to the PMBOK Guide“.

Facilitatorul, Ian Glenister, are o experienţă de peste 20 de ani în management, este director general al Companiei PCMI Limited din Marea Britanie și consultant/facilitator senior în domeniul implementării proiectelor.

Cursul se va desfăşura în limba engleză. Taxa de participare este de 180 EUR.

Pentru a participa, vă rugăm să transmiteţi CV-ul dvs. la adresa [email protected] sau [email protected]  până la data de  9 octombrie 2017. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi prin e-mail sau la numerele de telefon: +373 22 235-224, +373 22 211-614.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google