Atelierul de Instruire: Colaborarea intersectorială în domeniul Asistenţei Sociale

Prin prezenta Vă invităm la Atelierul de Instruire privind Colaborarea intersectorială în domeniul Asistenţei Sociale, organizat de Asociaţia de Nursing din Republica Moldova în cadrul proiectului „Îmbunătățirea schimbărilor din domeniul social în Țările din vecinătatea de Est prin susținerea lucrătorilor sociali și asociațiilor date”.

Atelierul este organizat în scopul dezvoltării capacităților în colaborarea intersectorială al actorilor cheie de la nivel național și local, dar si pentru a crește gradul de conștientizare asupra beneficiilor acestora. Participanţii la instruire sunt colaboratorii institutelor APL, APC, experţii în domeniu, reprezentanţii asociaţiilor obşteşti etc. care vor avea tangenţe în aplicarea metodelor  şi instrumentelor pentru facilitarea cooperării cu scopul obţinerii rezultatelor pozitive. În cadrul instruirii vor fi prezentate  beneficiile, procedurile şi metodele de colaborare.

Atelierul de instruire va avea loc pe data de 30 septembrie 2017, ora 9.30

Numărul de participanţi prezen la eveniment este limitat, iar selectarea acestora va fi în baza următoarelor criterii:

  • Membru al unui ONG din domeniul asistenței sociale
  • Motivaţia de a învăța și a implementa în activitatea profesională cunoştinţele şi abilităţile în cooperarea intersectorială în domeniul asistenței sociale
  • Disponibilitate de timp pentru programul de training
  • Motivaţia de a învăța și a implementa în activitatea profesională cunoştinţele şi abilităţile în cooperarea intersectorială în domeniul asistenței sociale

Pentru a lua parte în cadrul instruirei, participanţii sunt rugaţi să transmită informaţie succintă la adresa de email: [email protected]  privind:

  1. nume, prenume
  2. domeniu de activitate
  3. ani de experienţă
  4. parte a unei reţele/GL
  5. Motivul participării

 

Costurile ce ţine de organizarea evenimentului, transport tur-retur va fi acoperit de către organizatori.

Cu respect,

Elena Stemposkaea
Asociatia de Nursing din Republica Moldova

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google