Atelierele de lucru cu subiectul Legea 2% continuă!

I.P. „Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, organizație nonguvernamentală, apolitică și necomercială, organizează încă un ciclu de ateliere de lucru cu genericul “Legea 2% - în susținerea sectorului non-profit”, destinate reprezentanților OSC - urilor din nordul țării: asociații obștești, fundații și instituții, care au interes de a afla despre Legea 2% în detalii și de a înțelege mecanismul redirecționării a 2% din impozitul pe venit deja achitat.

Evenimentele vor avea loc în perioada lunilor septembrie - noiembrie 2017, după cum urmează:

  • 15 septembrie 2017 – în or. Rîșcani (cu data limită de înscriere de 13 septembrie 2017);
  • 29 septembrie – în or. Florești (cu data limită de înscriere de 27 septembrie 2017);
  • 13 octombrie – în or. Glodeni (cu data limită de înscriere de 11 octombrie 2017);
  • 27 octombrie – în or. Telenești (cu data limită de înscriere de 25 octombrie 2017);
  • 10 noiembrie – în or. Bălți (cu data limită de înscriere de 08 noiembrie 2017).

Scopul principal al atelierelor de lucru destinate subiectului Legii 2% este creșterea gradului de înțelegere a mecanismului de redirecționare a celor 2% din impozitul pe venit achitat de contribuabil pe parcursul unui an calendaristic (fiscal), dar și abilitarea reprezentanților sectorului asociativ cu cunoștințe necesare care ar facilita diversificarea surselor de finanțare oferite de Legea 2%.

Subiectele puse în discuții: Legea 2% și desemnarea procentuală; beneficiarii desemnării procentuale; procedura de desemnare procentuală; utilizarea sumelor de desemnare procentuală, metode de promovare a ONG-ului și atragere de susținători ai acestora.

*Toate detaliile privind locația și agenda evenimentului le puteți afla la numărul de telefon 023152476, sau prin a expedia un mesaj la adresa de e-mail a Clinicii Juridice Universitare: [email protected].

Doritorii de a participa la unul din atelierele de lucru sunt invitați să se înscrie prin expedierea unui mesaj la adresa de e-mail: [email protected] sau să apeleze la numărul de telefon 0 (231) 52 476. Persoana de contact Raileanu Inna.

Pentru participanții din teritoriu vor fi rambursate cheltuielile de transport în baza tichetelor de călătorie!

Evenimentele sânt organizate în cadrul proiectului “Fortificarea OSC-urilor prestatoare de servicii juridice comunitare, promovarea Legii 2% și altor mecanisme de finanțare a OSC-urilor” cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltarea Internațională (USAID) în cadrul programului „Parteneriate pentru Societate Civilă Durabilă din Moldova” implementat de FHI 360.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google