Institutul pentru Democrație anunță o competiție de granturi

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Institutul pentru Democrație anunță o competiție de granturi în cadrul proiectului "Creșterea încrederii reciproce dintre cadrele didactice de pe cele două maluri ale Nistrului: formarea capacității regionale pentru dezvoltarea continuă a competențelor profesorilor în domeniul metodelor pro-active moderne de educație pentru drepturile omului" finanțat de Uniunea Europeană.

Institutul pentru Democrație, în parteneriat cu Societatea de Cultură Bulgară "Rodoliubets" și Centrul pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Femeilor Tinere, va oferi 7 sub-granturi comune pentru ONG-urile din regiunea Transnistreană și Moldova (de preferință în parteneriat cu instituțiile de învățământ) pentru a sprijini inițiativele lor comune ce vizează consolidarea încrederii prin activități educaționale în domeniul drepturilor omului.

Perioada de implementare a proiectului va acoperi o perioadă de până la 6 luni. Proiectele vor vor încheia cel târziu în octombrie 2018.

Suma maximă a bugetului pe care solicitanții o pot solicita pentru proiectele propuse nu va depăși 7.000 de euro.

Obiectivul specific al acestui program de sub-granturi este încurajarea dezvoltării de parteneriate durabile și a capacității societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului prin crearea unor platforme comune de cooperare între cadrele didactice de pe cele două maluri ale Nistrului.

Prioritatea programului de sub-granturi: activități comune ale ONG-urilor din Transnistria și Moldova (în parteneriat cu instituțiile de învățământ sau pentru instituțiile de învățământ) în domeniul educației pentru drepturile omului.

Toate proiectele trebuie depuse în numele parteneriatelor formate din cel puțin 2 organizații de pe cele doua maluri (adică cel puțin o organizație de pe fiecare mal al râului Nistru) în care unul dintre ei acționează ca solicitant principal.

Termenul limită de depunere a propunerilor de proiect este 31.03.2018.

Formularul de aplicație și Ghidul aplicantului pot fi găsite pe site-ul Institutului pentru Democrație (http://www.indem.org).

 

Applicants Guidelines

Application Form

Mandate for co-applicant

 

Руководство для соискателя финансирования

Запрос на финансирование

Мандат коаппликанта.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.