Urmareste-ne pe LinkedIn

Proiectul USAID APM anunță un apel de Granturi pentru susținerea activităților de marketing și promovare

Proiectul USAID pentru Agricultura Performantă în Moldova

Apel Anual al Programului (APS) nr. MOLDHVAA_APS_001

Granturi pentru susținerea activităților de marketing și promovare

Data emiterii: 05 iulie 2017

Data limită: 04 iulie 2018 (sau până la epuizarea fondurilor)

Stimate solicitant:

Programul USAID pentru Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de Chemonics International Inc, lansează un apel de cereri de granturi pentru susținerea activităților de marketing și promovare care vor contribui la identificarea și accesul pe noile piețe de desfacere și/sau pentru crearea noilor oportunități pe piețele de desfacere existente prin intermediul Fondului Inovații și Transfer Tehnologic în Agricultură. Activitățile de grant din cadrul APM au ca scop un efect catalizator pentru intervențiile publice și private din lanțurile valorice vizate din sectorul agricol și vor facilita ca tehnologia și inovația să facă față decalajelor de productivitate și competitivitate din Moldova.

APM va evalua aplicațiile printr-un proces de depunere a dosarului format din două etape – 1) depunerea propunerii de proiect și 2) depunerea aplicației complete pentru implementarea activităților de marketing inovator și activităților de promovare pentru accesul pe noile piețe. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și Guvernului SUA care reglementează utilizarea granturilor în conformitate cu contractele și politicile interne de gestionare a granturilor pentru programul APM. APS anexat conține instrucțiuni detaliate cu privire la procesul de depunere a dosarului pentru obținerea granturilor. Solicitanții sunt încurajați să studieze acest document în întregime pentru a înțelege mai bine procesul de aplicare pentru granturi.

Dacă se va determina că există o necesitate stringentă pentru organizarea de workshopuri pentru potențialii aplicanți APM v-a anunța suplimentar data, ora și localul desfășurării lui.

Mai multe detalii le găsiți în apelul MOLDHVAA_APS_001 care poate fi accesat aici:

https://drive.google.com/drive/folders/0BzazNP4kCiU5NGg2dm11N1dCZU0?usp=sharing

Solicitanții trebuie să adreseze toate întrebările la [email protected]. Dacă este necesar, solicitanții pot apela și la numărul 022 803 136, cu toate acestea solicitanții interesați vor fi rugați să-și expedieze întrebările prin e-mail.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md