Simpozionul ”Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova și Academia de Studii Economice a Moldovei vă invită să participați la Simpozionul ”Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”.

Evenimentul este organizat de CCI a RM și ASEM în parteneriat cu Fundația pentru Cercetări Economice din Turcia și se va desfășura la Chişinău în data de 12 septembrie 2018 în incinta Centrului de Convenții al hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77). Înregistrarea participanților este cu începere la orele 09:30 – 10.00. 

Programul va include 2 Panele dedicate investițiilor și comerțului exterior dintre Republica Moldova și Turcia. De asemenea, va fi organizată o sesiune de întrevederi de afaceri, pentru a oferi participanţilor din sectorul privat posibilitatea de stabilire a contactelor comerciale şi crearea a unor parteneriate durabile.

În cazul interesului de participare la Simpozionul ”Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 07 septembrie 2018.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, Tel./fax: 022 222626, e-mail: [email protected], persoană responsabilă: Leontean Inga.  

Participarea este gratuită.Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.