Invitație la dezbatere publică concept cluster Faleza Nistreană, Anenii Noi.

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Institutul de Dezvoltare şi Expertiză a Proiectelor din Moldova Vă informează despre intenţia de a promova proiectele de Parteneriat Public-Privat în Moldova.

Rugăm să ne ajutați să distribuim informația despre acest proiect pentru binele oamenilor din localitățile noastre și climatul economic din țară.

Existența unui sau altui complex turistic, sportiv, agrement este determinat de necesitate. Dacă noi vom crea interes, vom informa factorii de decizie locali despre necesitate, există șanse ca visele unora dintre noi de a beneficia de o zonă unică de agrement pentru întreaga familie să apară.

Rugăm să priviți în alte țări în care există așa complexe bazate pe investiții soft și să credeți că este posibil!

În timp ce părinții pescuiesc, sau stau la plajă, copii se distrează la roller drom, cățărari în copac sau boundering, apoi navighează fiind ghidați conform unui traseu stabilit pe o potecă turistică, dorm în zonă camping care dispune și de veceu contra plată, inlcusiv apă, iar zonal, în speță la info centre sunt și magazine de comercializare produse necesare deobicei în drumeții. Fiecare părinte dorește să meargă cu copiii nu doar în parc, la piza sau la cinema, dar și în drumeții pentru a-i dezvolta copiilor aptitudini de conduită în condiții specifice, în sînul naturii.

Ne propunem să:

  1. Discutăm cu primarii(inclusiv transmiterea în direct prin Facebook) acestor 7 localități acest proiect complex, să creem interes sau stabilim dezinteres.
  2. Conform feedback-ului tuturor celor prezenți(inclusiv și comentariile celor prin online) stabilim mecanismul realizării: Sarcini - Studiu de fezabilitate - Licitație publică stabilire partener privat - iar în 12-24 luni beneficiere!
  3. Creăm precedent pentru nou mecanism de dezvoltare la nivel local și regional.

Participarea este gratuită, fiind obligatorie înregistrarea întru asigurarea tuturor cu materiale, inclusiv și asigurarea la nivel a tuturor momentelor logistice.

Data dezbaterii 10 mai 2018, 14:00-16:00, hotelul Bristol, Chisinau. Numărul de locuri este limitat!

Înregistrarea disponibilă pe www.idep.md, inregistrarea oblibatorie https://idep.md/new/2018/04/30/dezbatere-faleza-nistreana/

Cu profund respect,

 IDEP Moldova

 Prezentarea video al conceptului Faleza nistreana Prezentarea video

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.