Perspective de cooperare moldo-bulgare în domeniul produselor alimentare și băuturilor, vor fi prezentate în cadrul unui eveniment organizat la Chișinău

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Ambasada Bulgariei la Chișinău și Camera de Comerț și Industrie a Bulgariei Vă invită să participați la prezentarea: ”Produse alimentare și băuturi din Bulgaria”.

Evenimentul este organizat pe data de 20 noiembrie 2017, ora 11.00, în incinta hotelului Jolly Alon (mun. Chișinău, str. Maria Cibotari, nr. 37).

Din componenţa delegaţiei bulgare fac parte reprezentanţii a 14 companii din domeniul agro-alimentar. Lista completă a companiilor bulgare o puteți vedea aici.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate produsele și serviciile companiilor din Bulgaria și vor fi organizate întrevederi bilaterale, ce vor permite agenților economici să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu mediul de afaceri bulgar.

În cazul interesului de participare la prezentarea ”Produse alimentare și băuturi din Bulgaria”, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 15 noiembrie 2017.

Pentru informaţii suplimentare și confirmări, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM, tel./fax: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.mdPersoană responsabilă: Leontean Inga.  

Participarea este gratuită.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md