Dezbatere: Relațiile Moldo-Ucrainene: Honeymoon cu o lingură de dohot?

Tinerii Tehnocrați vă invită la dezbaterea - Relațiile Moldo-Ucrainene: Honeymoon cu o lingură de dohot?

Guvernul declară că relațiile moldo-uncrainene sunt la cea mai înaltă fază de dezvoltare. A fost făcut primul de demarare a controlului asupra segmentului transnistrean la frontiera moldo-uncraineană.

A fost semnat acordul de creare a punctului comun de trecere, ceea ce va contribui la stabilirea controlului asupra circulației mărfurilor, serviciiilor și oamenilor prin segmentul transnistrean la frontiera moldo-uncraineană.

În același timp, există probleme la care nu se atrage atenția sau nu sunt discutate public - hidrocentrala de pe Nistru sau noua lege a educației. Oare totul este perfect în relațiile între Chișinău și Kiev sau o lingură de dohot poate strica gustul mierii?

Ce perspective există în aceste relații și ce putem obține pentru realizarea obiectivelor ambelor state? Ce putem pierde în caz că nu soluționăm cele mai importante probleme în relațiile bilaterale? Vom încerca să înțelegem aceste momente și altele în cadrul discuției noastre de vineri.

Ne vedem pe 13 octombrie la ora 18:30 la Biblioteca Municipală B.P Hașdeu pe strada Ștefan cel Mare.

Link la pagina de eveniment.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md