COLLIDER – Primul eveniment care accelereză dialogul între specialiștii creativi din SUA și Moldova

21994462_702616053266131_8991279370033515696_o.jpg

Antreprenorii și specialiștii în publicitate, VR, design grafic, animație, producție video și audio, dezvoltare de jocuri și muzică se grăbesc să-și rezerve un loc la primul eveniment care vină să accelereze dialogul între specialiștii din sectorul serviciilor creative din SUA și Moldova. La data de 10 Octombrie, la Dreamups Innovation Campus, își fac loc cele mai creative minți ale Moldovei pentru a face business networking și schimb de experiență cu antreprenori din industria creativă din SUA.

DETALII EVENIMENT

Evenimentul este deschis pentru specialiști, studenți, freelanceri în publicitate, VR, design grafic, animație, producție video și audio, dezvoltare de jocuri și muzică. Biletele la eveniment pot fi procurate aici.

Data: 10 Octombrie 

Ora: 16:00 – 20:00 

Locația: Dreamups Innovation Campus

 

GAZDA EVENIMENTULUI

Eugen Boico, CEO Publicis Moldova

SPEAKERI

Tim Thompson, Chief Revolution Thinker RevThink

Joel Pilger, Consultant RevThink

Nika Offenbac, Partner & Executive Producer And/Or New York City, US

Robb Wagner, Founder, Executive Producer & Director at Stimulated-Inc. in Los Angeles, US

Jim Read, Creative Director at truTV in New York, US

--

Acest eveniment este organizat în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md