Târgul locurilor de muncă din Chișinău

 Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt invitați să participe la:
 
 1.Târgul locurilor de muncă din Chișinău, la data de 12 octombrie 2017, între orele 10:00-15:00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară (Casa Armatei), mun. Chișinău, str. Tighina, 47.
La eveniment sunt așteptate persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.
 
 2. Târgul on-line al locurilor de muncă, cu tematica „Locuri de muncă în Chișinău”, 12-18 octombrie 2017, disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde ai posibilitatea să aplici direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Informații suplimentare :
Centrul de Apel Piața Muncii 0 8000 1000

Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a mun. Chișinău, în contextul implementării Acordului de colaborare încheiat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și organizațiile veteranilor războiului din Afganistan și pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova, având ca scop sporirea calităţii serviciilor de mediere a muncii, selectarea candidaţilor care corespund cel mai bine cerinţelor angajatorilor, crearea unei comunicări eficiente între angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv din rândul veteranilor.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md