Conferința de presă privind desfășurarea Forumului de afaceri „Perspective de extindere a cooperării economice între Rusia și Moldova” și inaugurarea Primei Expoziţii Internaţionale Industriale „ExpoRusia - Moldova 2017”

INVITAȚIE DE PRESĂ

Conferința de presă privind desfășurarea Forumului de afaceri
„Perspective de extindere a cooperării economice între Rusia și Moldova”
și inaugurarea Primei Expoziţii Internaţionale Industriale „ExpoRusia - Moldova 2017”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Zarubej-Expo (Federația Rusă)  invită mass-media la Conferința de presă privind desfășurarea Forumului de afaceri „Perspective de extindere a cooperării economice între Rusia și Moldova” și inaugurarea Primei Expoziţii Internaţionale Industriale „ExpoRusia - Moldova 2017”.

Conferința de presă se va desfășura vineri, 29 septembrie 2017, ora 11.00, în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 151, sala de ședințe, etaj II).

La eveniment va fi prezent Sergiu HAREA, președintele CCI a RM și Anatolii NICOLAEV, director, cooperare internațională Zarubej-Expo (Federația Rusă), care vor oferi în exclusivitate detalii despre Forumul economic și expoziția organizată în premieră în țara noastră.

De menționat că Forumul de afaceri care se va desfășura la data de 10 octombrie a.c va include 4 mese rotunde cu tematicile: domeniul agro-industrial, educație, energie și medicină.

De asemenea, la Forum vor fi prezenți agenți economici autohtoni și din Federația Rusă.

„ExpoRusia - Moldova 2017” se va desfășura în incinta Palatului Republicii, mun. Chișinău, str Maria Cibotari 16, în perioada 10-12 octombrie 2017, și va fi vizitată de președintele Republicii Moldova, sute de reprezentanți ai mediului de afaceri și factori de decizie din cele două state.

Pentru mai multe detalii, Vă așteptăm la conferința de presă!

Informații suplimentare:

Ana TURCULEȚ, specialist relații publice

E-mail: [email protected]

Tel.: 022 24 14 80/ 060659840

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md