Invitație la audierea publică: Recuperarea Spațiului Public: Străzile sunt pentru mașini și trotuarele pentru pietoni

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează cea de a șaptea audiere publică pe subiectul îmbunătățirii infrastructurii și transportului mun. Chișinău. În cadrul evenimentului se va discuta propunerea de recuperarea spațiului public.

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați marți, 26 septembrie 2017, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bl. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83. Audierea publică se va desfășura în intervalul de timp 17:30-19:00.

Propunerea de politică publică are scopul de a ajuta autoritățile publice locale în găsirea soluțiilor privind recuperarea trotuarelor pentru mersul pe jos, pentru socializare și pentru posibilitatea de a savura experiența urbană. Totodată, IPRE va propune implementarea unui proiect pilot pentru amenajarea parcării laterale pe strada București și interzicerea parcării pe trotuare.

Evenimentele fac parte din proiectul „Audieri publice pentru Chișinău”, care va fi implementat de IPRE pe parcursul perioadei ianuarie-septembrie 2017, în parteneriat cu Primăria Mea și Privesc.eu, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI).

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md