Vreți să știți cum să beneficiați de Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător?

“Pregătiți-vă pentru o luptă sau cum să beneficiați de Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător?” este tema atelierului care va avea loc pe 09 August, 2017 începând cu ora 09.30. Evenimentul este organizat de AO BIOS la Chișinău în Centrul de Conferințe Summit Events, Sala Albastră (str. Tighina, 49/3).

Atelierul este destinat reprezentanților Întreprinderilor Mici și Mijlocii interesate să exporteze producție în Uniunea Europeană.

Printre subiectele incluse în agenda atelierului sunt următoarele:

  • Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător – o cheie pentru piața UE
  • Procesul de integrare economică a Letoniei pe piața UE. Studii de caz ale întreprinderilor letone care intră pe piața UE. Cele mai bune practici și eșecuri.
  • Politica IMM-urilor în Letonia și sprijinirea IMM-urilor pentru a le ajuta să crească și să intre pe piața UE.
  • Planificare strategica. Analiza SWOT. Marketing
  • Lucru în grupuri pentru a defini produsele de export ale Republicii Moldova cu cele mai bune potențiale piețe țintă, pentru a descrie potențialul client și a defini obstacolele și modalitățile de depășire a acestora

Informații de contact - (022) 54-57-33; 0691 34294, Asociația Obștească BIOS; [email protected] ; [email protected] ,

Proiectul "Beneficiind de piața liberă a UE: Ghidul practic al IMM-urilor pentru învățarea ZLSAC din experiența Letoniei" este implementat de Asociația Georgiana “Femeile în afaceri”, în cooperare cu Uniunea Întreprinderilor din Letonia, Uniunea Publică de Cercetări Strategice și Investigații Analitice din Azerbaijan și AO BIOS, Moldova.

Proiectul beneficiază de sprijin prin schema de redistribuire a Forumului Societății Civile (FSC) din cadrul Parteneriatului Estic. În cadrul schemei de realocarea fondurilor, Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic sprijină proiectele membrilor FSC ale Parteneriatul Estic cu o dimensiune regională care contribuie la realizarea misiunii și a obiectivelor Forumului.

Acest material a fost produs cu asistența Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a partenerilor de implementare a proiectelor și nu poate fi în nici un fel reflectat de opiniile Uniunii Europene.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md