Termen extins pentru înscrieri la concursul pentru selectarea angajatorilor cu cele mai bune practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități

Ajută-ne să distribuim acest articol:

logoR

Gala RemarcaAbilitatea 2018  

Ediția a IV-a

Pe data 5 decembrie 2018, la Chișinău, va fi organizată a patra ediție a evenimentului Gala RemarcAbilitatea, care are scopul de a promova angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități.

Cu acest prilej, organizatorii lansează un concurs deschis la care se pot înscrie companii comerciale private și de stat, instituții publice și organizații neguvernamentale din Moldova, care s-au remarcat, pe parcursul anului 2018, prin practici bune în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități. Candidații la concurs se pot înscrie personal sau pot fi recomandați și înscriși de: angajații acestor companii, reprezentanții organizațiilor neguvernamentale,  ai instituțiilor publice, partenerii de afaceri etc.

Pentru înscrierea la concursul Gala RemarcAbilitatea 2018, companiile sau persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare, accesând una sau mai multe din categoriile de mai jos, până la data de 12 noiembrie 2018.

Confidențialitatea informațiilor menționate în formulare este asigurată de către organizatori, care vor folosi datele doar cu scopul de jurizare și de premiere a companiilor. 

Angajatorii care urmează să fie premiați, vor fi selectați de o comisie de experți alcătuită din reprezentanții următoarelor instituții: A.O. Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, A.O. Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități, A.O. ”Centrul Media pentru Tineri”, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei Angajatorilor Remarcabili 2018, care va avea loc pe data de 5 decembrie 2018.

Gala RemarcAbilitatea 2018 este organizată de către A.O. Centrul pentru Drepturile  Persoanelor cu Dizabilități, sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale,  în parteneriat cu A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, A.O. Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități, precum și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, cu suportul financiar al  A.O. Reprezentanța IM Swedish Development Partner și Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului. Parteneri media ai evenimentului: A.O. ”Centrul Media pentru Tineri” și Rabota.md

                                 

Persoana de contact:

Adela Goncear
Directoare de program,

Centrul pentru Drepturile
Persoanelor cu Dizabilități
Tel/fax. 022 28 70 90
Mobil: 069545563
Email: [email protected]
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.