Poetry Slam: Concurs de poezie pentru adolescenti

Ajută-ne să distribuim acest articol:

poetry slam afis online

Centrul Cultural German AKZENTE în colaborare cu Biblioteca Municipală “B.P. Hasdeu” și Sala Germană de Lectură invită amatorii de poezie la microfon în cadrul Poetry Slam, ediţia a IV-a, care va avea loc pe 21 martie 2018 cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei la Biblioteca Municipală “B.P. Hasdeu”.

Poetry Slam va consta din trei runde, astfel participanţii trebuie să pregătească 3 lucrări.

Câteva reguli:

  • Acest apel se adresează adolescenților cu vârsta cuprinsă între 15 – 18 ani
  • Se accepta doar lucrări proprii nepublicate
  • Pentru fiecare rundă se acceptă o singură lucrare, a câte maxim trei minute fiecare
  • Înregistrările în ziua evenimentului nu vor fi luate în considerație

Doritorii de a participa sunt rugaţi să se înregistreze până la data de 18 martie 2018. Ne puteţi scrie la adresa [email protected]  oferind următoarele date de contact: numele și prenumele, vârsta și nr. de telefon.

Poetry Slam  este o competiţie ce se adresează amatorilor de poezie care vor să-şi recite public propriile textele într-o atmosferă informală. Publicul prezent  îşi asumă rolul de juriu, fiind cel care numeşte câștigătorul, de aceea este încurajat sa fie participativ.Organizații vizate: Centrul Cultural German Akzente |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.