Corpul Păcii SUA în Moldova: Concurs de selectare a organizațiilor pentru a colabora cu voluntari Americani

Ajută-ne să distribuim acest articol:

foto anunt

Corpul Păcii SUA în Moldova, anunță că un nou grup de Voluntari Americani va sosi în Moldova pentru a începe lucrul în August 2018. Voluntarii vor reprezenta Programul Dezvoltare Comunitară și Organizațională. Timp de 2 ani, ei vor trăi în comunitățile din Moldova și vor  lucra cu organizațiile și instituțiile locale.

Domeniile de activitate ale voluntarilor din Programul Dezvoltare Comunitară și Organizațională sunt:

Dezvoltare Comunitară: cercetarea nevoilor comunitare, dezvoltarea abilităților de lider la adulți, dezvoltarea tineretului și implicării civice, sporirea eficienței utilizării tehnologiilor informaționale.

Dezvoltare Organizaţională: îmbunătățirea managementului organizațional, îmbunătățirea eficienței proceselor organizaționale, colaborarea mai strînsă cu membrii comunității, sporirea capacitatilor de elaborare si implementare a proiectelor.

Dacă sunteţi Organizație a Societății Civile oficial înregistrată sau Instituție Publică, lucrați în Moldova cel puțin de un an și sunteți interesați să consolidați capacitățile organizației Dvs., vă invităm sa aplicați la concursul de selecție pentru a colabora cu un Voluntar American.

În mod deosebit încurajăm să aplice la această oportunitate organizațiile din comune și centre raionale.

O condiție importantă pentru colaborare este existența unei persoane din cadrul organizației Dvs. disponibile să lucreze zilnic cu Voluntarul în calitate de Partener.

Formularul de solicitare precum si pachetul informativ poate fi accesat aici: 

https://www.peacecorps.gov/documents/648/Romanian.zip

https://www.peacecorps.gov/documents/649/Russian.zip

Data limită de prezentare a formularului de solicitare este 28 Februarie, 2018.

Rugam sa trimiteti formularul completat la adresa de email: [email protected] sau prin fax 022545022.

In caz ca nu puteti accesa documentele anexate sau doriti mai multă informație cu privire la Programul Dezvoltare Comunitară şi Organizaţională vă rugăm să ne contactați:

Violeta Frimu-Patel

Tel. 022266315, 069107820, Email: [email protected]

Margarita Vasilascu

Tel. 022266 328, 0684 25250, Email: [email protected]Organizații vizate: Corpul Pacii in Moldova |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.