Festivalul Voluntarilor 2017 a dat Start aplicărilor pentru categoriile de premiere!

”Festivalul Voluntarilor 2017” - START Concurs!

Festivalul Voluntarilor 2017 a dat Start aplicărilor pentru categoriile de premiere!

Pe 19 octombrie, Asociația Obștească ”SERVICIU PENTRU PACE” în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Educației al Republicii Moldova, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău, Coaliţia Voluntariat, Compania METRO Cash&Carry, ca tradiție așteptată de toți, în cadrul unei conferințe de presă a dat start perioadei de aplicare la categorii de premiere.

Proiectul este implementat în cadrul progamului anual de granturi pentru sectorul de tineret. ”Festivalul Voluntarilor” are drept scop recunoaşterea publică a muncii şi meritelor voluntarilor, precum și promovarea și încurajarea voluntarilor din țară.

Pentru al 15-lea an consecutiv se organizează cel mai important eveniment al voluntarilor – ”Festivalul Voluntarilor” în 2 etape esențiale, perioada deschisă pentru aplicări ce și-a anunțat startul și Gala de premiere, care se va desfăşura în data de 3 decembrie 2017, asociată ”Zilei Internaționale a Voluntariatului”.

Perioade de aplicare a început la 19 octombrie 2017 și termenul limită de aplicare este 19 noiembrie 2017, ora 00:00.

Doritorii pot aplica la 9 categorii de premiere:
1.Cea mai activă Organizaţie/ Asociaţie Obştească, care promovează voluntariatul în RM;
2.Cel mai activ Coordonator de voluntari 2017;
3.Cel mai activ Voluntar 2017;
4.Cel mai activ jurnalist/blogger care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2017;
5.Cel mai bun eseu la tema:“Voluntariatul, ca trend de dezvoltare și individualizare personală”; 
6.Voluntariatul promovat prin intermediul multimedia, secțiune foto și video;
7.Cel mai activ grup de inițiativă care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2017;
8.Cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în 2017;
9. Cel mai activ voluntar internațional.

*Deja al doilea an consecutiv, în cadrul galei de premiere din 3 decembrie se vor decerna premii celor mai activi coordonatori din cadrul Săptămânii Naționale de Voluntariat. Câștigătorii sunt selectați, de către organizatorii SNV, în funcție de anumite criterii (nr. de activități organizate, poze de la evenimente etc.).

Regulamentul concursului Festivalul Voluntarilor 2017, este disponibil pe pagina web a concursului: www.festivalulvoluntarilor.md și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FestivalulVoluntarilor/?fref=ts

!Toți câștigătorii Festivalului Voluntarilor, ediția a XV- a, vor primi premii bănești substanțiale, diplome și cadouri oferite de partenerii evenimentului.

Așteptăm formularul tau la adresa poștală [email protected] 

 civic.jpg

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md