Termen extins:Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru angajarea a unui expert/grup de experți care va/vor elabora un studiu de evaluare a necesităților Organizațiilor Societății Civile din stânga Nistrului.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor în cadrul concursului de mai jos a fost extins  până în data de 24 septembrie, 2017.  
La 1 ianuarie 2017 Fundația Est-Europeană a demarat proiectul ”Construim punți, depășim bariere”, finanțat de Uniunea Europeană. Guvernul Suediei cofinanțează acest proiect. Proiectul va susține cooperarea între actorii de pe ambele maluri ale Nistrului și va folosi o abordare apolitică în fortificarea cooperării între ei. Crearea de rețele și preluarea de practici de succes vor contribui la o implementare cu succes a acțiunilor planificate. Proiectul include cercetări, activități de instruire, vizite de studiu și susținerea diverselor inițiativelor de dezvoltare comunitară. Acțiunea presupune de asemenea susținerea Organizațiilor Societății Civile de pe ambele maluri ale Nistrului, atât în implementare diverselor inițiative pe diferite domenii prioritare, cât și la nivel instituțional.

Termenii de Referiță îi puteți accesa aici:

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1199&l=ro

Obiectiv
Pentru implementarea acestei componente, FEE va angaja un expert/grup de experți care va/vor elabora un studiu de evaluare a necesităților Organizațiilor Societății Civile din stânga Nistrului. Evaluarea va cuprinde analiza necesităților din perspectiva capacităților operaționale și tehnice ale reprezentaților  Organizațiilor Societății Civile din stânga Nistrului. Evaluarea se va efectua atât în baza metodei calitative de colectare a datelor, cât și a celei cantitative și va servi drept instrument util pentru ulterioarele evenimente din cadrul proiectului.
Expertul/Experții vor compila datele colectate într-un raport privind evaluarea necesităților cu concluzii și recomandări care vor fi luate în vedere la implementarea altor activități din cadrul proiectului.

Depunerea dosarului:
Vă rugăm să prezentați materialele solicitate la Fundaţia Est - Europeană până la data de 24 septembrie 2017. Documentele pot fi depuse la următoarea adresă: 31 august 1989, nr. 98, etajul 3, MD-2012, Chişinău, Moldova sau expediate la adresa de email: [email protected] cu indicația “Evaluare necesități OSC stânga Nistrului” în linia de subiect.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta:
Carolina Blajin, Coordonator Programe, e-mail: [email protected]
Dorina Andreev, Director Programe, e-mail: [email protected]   

Doar companiile/persoanele selectate vor fi contactate.
Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Fundația Est-Europeană oferă oportunități egale de angajare tuturor angajaților și candidaților, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, origini etnice și sociale, vârstă, dizabilități, sarcină, orientare sexuală, statut marital sau responsabilități familiale.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md