Concurs privind selectarea experților pentru acordarea serviciilor de consultanță în afaceri individuale ale beneficiarilor Componentei I a Programului-pilot ”Femei în Afaceri”

 
LOGO orizont 

ODIMM anunță concurs pentru selectarea experților privind acordarea serviciilor de consultanță în afaceri individuale ale beneficiarilor Componentei I a Programului-pilot ”Femei în Afaceri”.

Cerințe pentru participanții la concurs:
a) cetățean al Republicii Moldova;
b) studii superioare;
c) abilități excelente de analiză;
d) experiență în muncă de minim 3 ani în domeniul de activitate pentru care va oferi consultanță, conform sectoarelor prevăzute în această invitație;
e) să aibă cel puțin 2 ani de experiență în consultanță, după cum urmează:
    - in elaborarea și implementarea planurilor de afaceri;
    - in acordarea suportului practic la inițierea unei afaceri, inclusiv obținerea actelor permisive pentru desfășurarea afacerii           (conform ultimelor modificări legislative).
f) să dispună de minim necesar de echipament (laptop, imprimantă, unităte de transport etc.)
g) abilități de analiză și de comunicare verbală și scrisă în limba română și/sau rusă.

Participanții la concurs pot fi doar persoane fizice, cu capacitate deplină de exercițiu.

Acte necesare:
1) CV-ul aplicantului, cu trimitere la servicii similare anterior prestate sau produse similare elaborate;
2) Schița metodologiei de acordare a programului de consultanță / mentorat în lansarea și dezvoltarea afacerii (modalitate de lucru, tehnici și metode aplicate etc.)
3) Oferta financiară. Oferta financiară trebuie să fie prezentată în MDL și va conține suma brută, inclusiv impozite și alte taxe;
4) Copia la diplome relevante;
5) Scrisori de recomandare (minim 2).

Invitație de participare la Concurs

Persoanele fizice interesate sunt încurajate să trimită dosarele la adresa: [email protected] cu mențiunea „Servicii de consultanță Programul Femei în Afaceri” sau direct la sediul Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (mun. Chișinău, str. Seghei Lazo, 48, of.310) 
Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 16 septembrie 2017, orele 15.00.
Informații suplimentare despre concurs la tel 022 224330 sau adresa electronică [email protected]

Componenta I a Programului de stat “Femei în afaceri” prevede ”Suport la inițierea afacerii” pentru femeile care planifică lansarea unei afaceri proprii, instruire antreprenorială, consultanță la elaborarea business-planului și ghidare la înregistrarea afacerii. 

Serviciile de consultanță constituie o continuare a procesului de formare antreprenorială a beneficiarelor Programului care presupune: mentorat, consultanță în afaceri, ghidare la înregistrarea afacerii, etc.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md