Campania de colectare de jucării, jocuri educative și cărți pentru copii ”Bucurii pentru copii”

Bucurii pentru copii baner

Fiecare dintre noi își aduce aminte cu drag că atunci cînd eram copii cea mai mare bucurie era cînd primeam jucării! Știm bine cu toții, din nefericire, că pentru foarte mulți copii din Republica Moldova a avea o jucărie este un adevărat lux din cauza neajunsurilor și greutăților cu care se confruntă chiar din fragedă copilărie.

De aceea, Asociația Obștească ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” va desfășura în perioada 13-30 noiembrie curent, o campanie de colectare de jucării, jocuri educative și cărți pentru copiii social-vulnerabili, care sunt în grija organizației. În prezent, CONCORDIA Moldova oferă asistență socială sub diferite forme de plasament pentru 221 de copii, totodată, oferă servicii sociale de zi pentru copii în situații de risc pentru circa 1500 de copii din diferite regiuni ale țării.

Astfel, toții doritorii pot dona cărți, jocuri educative sau jucării, care doriți și oricâte doriți, cu condiția ca ele să fie funcționale. Nu vrem niciunul dintre noi să ducem o jucărie stricată sau ruptă unui copil pentru că în loc să-i facem o bucurie, putem provoca o dezamăgire. Ne dorim ca prin desfășurarea acestei campanii de caritate să oferim copiilor, lipsiți de multe posibilități, mici bucurii și să investim în dezvoltarea lor emoțional-cognitivă.

Campania respectivă se va desfășura în cîteva instituții de învățământ din or. Chișinău și anume:

  1. Liceul Teoretic ”Ion Creangă”
  2. Liceul Academiei de Științe a Moldovei
  3. Liceul Teoretic ”Vasile Vasilache”
  4. Liceul Teoretic ”Waldorf”
  5. Liceul Teoretic ”Mircea Eliade”
  6. Liceul Teoretic ”Columna”
  7. Liceul Teoretic ”Liviu Deleanu”
  8. Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri”
  9. Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie ”Raisa Pacalo”

De asemenea, Vă așteptăm cu drag la sediul organizației noastre, de luni pînă vineri, începînd cu orele 8.00 pînă la 17.00, pe str. A.Corobceanu 13/1, or. Chișinău, MD-2004.

Haideți să aducem lumină și zîmbete pe chipul acestor copii!

Detalii despre activitățile organizației:

https://www.concordia.md

www.facebook.com/concordiamoldova/

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md