Burse

Aplică la proiectul de producție de documentare ,,Filme peste Nistru”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Oportunitate unică pentru jurnaliști, producători, operatori și toți oamenii creativi și dornici de a spune povești din viață cu ajutorul camerei de filmat! OWH Studio vine cu un nou proiect de producție documentaristică, de această dată pe ambele maluri ale Nistrului „Filme peste Nistru”.  

Șaisprezece participanți din dreapta și stânga Nistrului vor avea posibilitatea să participe, în perioada 11-14 aprilie, la un atelier de lucru inedit. Fiind ghidați de profesioniști, tinerii vor propune idei de film documentar, vor munci în teren, vor filma, monta, edita imagini, și vor analiza lucrările realizate. La final, filmele vor fi proiectate atât pe malul drept, cât și pe malul stâng al Nistrului. Pentru realizarea scurtmetrajelor echipelor li se va acorda susținere financiară.

Proiectul „Filme peste Nistru” a fost conceput pentru a prezenta lumii, prin documentar, atât dreapta, cât și stânga Nistrului, dar și să ajute tinerii să se lanseze în acest domeniu al cinematografiei. Proiectul va contribui la sporirea producției de filme în dreapta și stânga Nistrului, precum și la stabilirea unei relații de încredere între tinerii de pe ambele maluri. 

Persoanele interesate, cu vârsta cuprinsă între 17 și 25 de ani, sunt rugate să trimită CV-ul pe adresa [email protected] şi să completeze formularul de aplicare disponibil pe acest link, până la data de 25 martie 2018.

Proiectul „Filme peste Nistru” este realizat de OWH Studio în parteneriat cu ONG „Apriori” din orașul Tiraspol, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 022 232 771 sau accesați pagina de Facebook OWH Studio .

Alte articole de acest autor:
Author: Maria Caldare
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.