CJI angajează coordonator resurse tehnice/ specialist IT

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul pentru Jurnalism Independent, organizație neguvernamentală de media, angajează coordonator resurse tehnice/ specialist IT.

Criterii de selecție:

  • Studii superioare;
  • Cunoștințe în calculatoare și rețele; sisteme de operare; crearea şi lucrul cu bazele de date; rețeaua Internet; machetare publicații; Web-design;
  • Abilități de comunicare și organizare;
  • Cunoașterea limbilor română, engleză și rusă.

Persoanele interesate vor prezenta, până la 22 octombrie 2018, un Curriculum Vitae, indicând 2-3 persoane de referință, la adresa [email protected]. Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de tel: (+373) 22 21 36 52.

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este o organizație nonguvernamentală (ONG) necomercială, apolitică, care acordă asistență jurnaliștilor și instituțiilor media din Republica Moldova. Detalii despre activitatea CJI, găsiți pe pagina CJI –www.media-azi.md, precum și pe pagina CJI pe Facebook.

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.