Anunțuri de Angajare

AISE angajează profesori de limba engleză pentru cursurile organizate după masă și seara

Academia de Inovare și Schimbare prin Educație angajează profesori de limba engleză pentru cursurile organizate după masă (15.00, 16.00) și seara (18.00, 18.30)

Vă rugăm să expediați:

  • CV-ul și
  • o scrisoare de intenție

la adresa [email protected]. Pentru detalii ne găsiți la 078122999 / 022 99 69 59

Vă invităm să faceți parte din echipa Academiei de Inovare și Schimbare prin Educație (www.aise.md). Cartea de vizită a Academiei de Inovare și Schimbare prin Educație (www.aice.md) include o serie de proiecte educaționale inovatoare care ridică conceptul de dezvoltare profesională la un alt nivel. Printre acestea se numără ”Programul de burse Access pentru studierea limbii engleze” finanțat de către Departamentul de Stat, SUA, ”Platforme educaționale online pentru cadrele didactice din Republica Moldova”, ”Ziua globală a tineretului în acțiune”, ”Serviciul de bibliotecă iCAN pentru o carieră de succes”, finanțat de către Programul Novateca, ”Limba engleză pentru educație mediatică” și ”Parteneriatul școlar dintre Republica Moldova și Statul Carolina de Nord, SUA”. Recent, AISE a lansat o gamă inovatoare de cursuri de limba engleză pentru elevi și adulți.

Cursurile pe care le propunem dezvoltă mult mai mult decât doar competențele lingvistice necesare pentru a vorbi limba engleză fluent și convingător. Am elaborat programe de studii care vor pregăti cursanții pentru provocările secolului XXI. Pe lângă cursuri tradiționale de studiere a limbii engleze conform Cadrului Eurpean Comun de Referință pentru Limbi propunem și cursuri de management și leadership, cursuri de public speaking și cursuri de limba engleză pentru angajați. Întrucât suntem unul dintre liderii naționali în eLearning și reprezentanți ai Rețelei Internaționale iEARN în Republican Moldova, profesorii noștri vor interacționa cu studenții și în afara orelor, prin intermediul platformelor online, îi vor implica în proiecte internaționale cu impact global, iar cursanții vor îndeplini sarcinile cu ajutorul diverselor instrumente web 2.0.

Profesorii Academiei de Inovare și Schimbare prin Educație, activ implicați în diverse proiecte internaționale finanțate de către Ambasada SUA în Republican Moldova, FHI360, Programul Novateca, iEARN-USA, Adobe Youth Foundation, Youth Service America și VIF/Participate sunt adevărați vizionari, care înţeleg că aptitudinile şi atitudinile cursanților dezvoltate pe parcursul orelor trebuie să ţină pasul cu cerinţele secolului XXI. Aceştia sunt profesioniști care au demonstrat iniţiativă şi creativitate atât în cadrul şcolii, cât şi în afara ei. Elevii care au participat în proiectele coordinate de către AISE au obținut premii internaționale în cadrul diverselor concursuri axate pe creativitate și gândire critică, cum ar fi Proiectul ”Adobe Youth Voices” finanțat de către Fundația Adobe și ”My Hero” coordonat de către Rețeaua Internațională iEARN.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md