Promo

Adăugarea unui ONG pe CIVIC.MD

Pentru a adăuga un ONG in baza de date ONG de pe site-ul CIVIC:MD este necesar să va autentificați (logați) pe site.

Click LINK pentru autentificare sau alegeti AUTENTIFICARE din meniul portalului.


Pentru a ușura acest proces, CIVIC.MD vă pune la dispoziție autentificarea externă. Acest lucru înseamnă că vă puteți loga pe site cu ajutorul conturilor voastre care sunt pe Gmail, Twitter, Yahoo, Facebook, etc. Din acest motiv nu este necesar să tineți minte o noua parolă pentru CIVIC.MD!

Exemplu de autentificare cu ajutorul GMAIL-lui (aceeași procedură este valabilă pentru restul conturilor):

Fiind logat în contul dumneavoastră GMAIL deschideți portalul CIVIC.MD și dați click pe AUTENTIFICARE din meniul portalului.

Din lista iconițelor disponibile, alegeți iconița care corespunde serviciului GMAIL (G).

Acordați drepturile de logare cu ajutorul serviciului Gmail. În acest moment pe CIVIC.MD va fi creat un cont cu numele care figurează în contul dumneavoastră Gmail.

Veți fi redirecționat(ă) imediat către pagina care conține link-ul Click aici pentru a adăuga un ONG in Baza de Date. Dați click pe acel link.

Introduceti titlul ONG-ului apoi dati click pe SALVARE INREGISTRARE 

CIVIC.MD vă oferă posibilitatea să redactați textul plasat pe site. Trebuie doar să vă autentificați, să intrați pe pagina ONG-ului adăugat și să dați click pe butonul EDITEAZĂ care apare lângă titlu. După modificare salvați și așteptați aprobarea modificărilor.

Vă îndemnăm sa ne contactați dacă nu reușiți să adăugați ONG! Noi vom face tot posibilul să vă ajutăm!

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google